KUNDCASE

ÄVENTYRSFÖRSKOLAN

Äventyrsförskolan - Ute Är Det Nya Inne

"Skriv en hit är en perfekt teamaktivitet där alla kan vara med och företagets kultur lyfts fram. Det är helt fantastiskt att en arbetsplats kan skapa något så fint tillsammans, vi är oerhört tacksamma att vi valde just detta för vårt företags utveckling. Vi fick arbeta med professionella personer, på en professionell plats. Samarbete och delaktighet gynnar alla företag, därför vill vi varmt rekommendera ”skriv en hit” till andra både förskolor, skolor, fritids och andra företag."

- Åsa Olsson, Ägare/rektor & Ida Olsson, Ägare/rektor

ÅRSTIDERNA

Årstiderna - Kärleken För Det Vi Gör

"Jag säger bara glädje, entusiasm och stolthet! Vilken dag vi hade.
Många går från att vara nervösa och osäkra inför eventet till att glänsa
och vara fulla av positiv energi. Hela evenemanget sköts proffsigt och detta är så otroligt bra för alla, det skapar en teamkänsla. Alla i koncernen får ett stort leende på läpparna när vi nämner SKRIV EN HIT, en eloge till skaparna utav detta koncept!"

- Andreas Pieplow, Ägare

ITGÅRDEN

ITGården - Stressfri IT

"SkrivEnHit är den perfekta aktiviteten för konferensen med jobbet, en verklig utmaning som skapar en oerhörd teamkänsla och får människor att utvecklas tillsammans. En upplevelse som alla pratar om, långt efter den är över. Alla blir eld och lågor när jag berättar om vår helg med ert koncept! Tack!"

- Johan Henckel, VD

LUNCHIN

LunchIn - Miss Younique

"Företagskultur skapas av alla på företaget tillsammans. Genom allas dagliga handlingar. Vad kan vara bättre teambuildingaktivitet än att kreera musik och text tillsammans? Vi på LunchIn™ är enormt nöjda med aktiviteten och resultatet. Magiskt värde på många olika sätt."

- Kristian Andersson, Leading coordinator & possibilitivity creator

Logo Vit.png

©2020 SkrivEnHit

Skapat av WoodHouse Productions AB

  • Facebook
  • Instagram