TEAMET BAKOM SKRIVENHIT

Tomas Sassersson

VD/Manager

VD, manager och ansiktet utåt för WoodHouse Production. Med sin idérikedom och sitt nytänkande bidrar han ständigt med nya kontakter, spännande möten och en mängd möjligheter. Han är även spindeln i nätet och mycket av det som idag är verklighet för WoodHouse Productions har sina rötter i hans driv, engagemang och idéer. 

Johan Östberg

Entertainer/Producent

Entertainern Johan Östberg slog igenom i TV med Fame Factory 2004, där han blev tittarnas favorit. Därefter har han jobbat för SVT i olika produktioner, bland annat som programledare i Boom Shakalack. Förutom artist jobbar Johan  även som producent. Han har ett brinnande intresse för barn och ungdomar och vill inspirera alla att våga tro på sig själv.    

Henric Pierroff

Producent

Henric har skrivit och producerat musik i flera år. I hans bagage finns samarbeten med artister som Michael Rice, Elle B, Rebecka Karlsson och Jon Henrik Fjällgren för att nämna några. Henric har även producerat bidrag till Eurovision Song Contest för Malta samt bidrag till Melodifestivalen 2019. En sann musiker som alltid har en ny melodi på gång.

Viktor Nilsson

Account Manager/Producent

Viktor är en ung, ambitiös och driven person med känsla för musik. I hans bagage finns allt från musikproducent, startup-företag vid 16 års ålder, ett framgångsrikt UF-företag och arbete inom restaurangbranschen. På SkrivEnHit är Viktor den som tar kontakt med er, men finns även med under eventet och hjälper till med musikproduktionen.

AFFÄRSIDÉ & VISION

SKRIV EN HIT levererar värdeskapande upplevelser till företag och privatpersoner genom skräddarsydda aktiviteter. Inspirerade av musiken delar vi med oss av vår erfarenhet, livsstil och passion. SKRIV EN HIT skall vara det bolag som bäst engagerar och inspirerar människor samt organisationer till att nå sin fulla potential i ett större sammanhang.

Logo Vit.png

©2020 SkrivEnHit

Skapat av WoodHouse Productions AB

  • Facebook
  • Instagram