VILKA ÄR VI?

Möt teamet bakom

Thomas Sassersson
VD / Manager

  • Grey LinkedIn Icon

CEO Thompa,  manager och ansiktet utåt för WoodHouse Production. Med sin idérikedom och sitt nytänkande bidrar han ständigt med nya kontakter, spännande möten och en mängd möjligheter.Han är även spindeln i nätet och mycket av det som idag är verklighet för WoodHouse Productions, har sina rötter i hans driv, engagemang och idéer. Manager för artisten Michael Rice som senast var med i Eurovision 2019 med låten "Bigger Than Us"

Christel Molin

Projektledare / Bokare

  • Grey LinkedIn Icon

Producenten och bokaren Christel Molin har en medfödd känsla för att höra en hit och förmedla den till andra. Hon har arbetat många år inom musikområdet som koordinator, projektledare och producent. Produktioner som olika konserter med artister som Titiyo, Jack Vreeswijk, Christian Kjellvander och Dotter men också Allsång i Malmö Folkets Park, allsångsarrangemang runt om i Skåne samt på de stora festivalerna såsom Malmö Festivalen och HX i Helsingborg finns i hennes bagage. Som ansvarig för Skriv en Hits bokningar är Christel med er hela vägen, från första samtalet till genomfört event hos oss och tillsammans med övriga i teamet ger hon er en upplevelse utöver det vanliga i musikens tecken. 

Henric Pierroff
Producent

  • Grey LinkedIn Icon

Henric har skrivit och producerat låtar som exempelvis Maltas bidrag i Eurovision Song Contest och SVT Sommarlovs ”Supersommarhjälte”.Skrivit låtar på Jon Henrik Fjällgrens senaste album. ​ Rebecka Karlsson - Who I Am som var med i Melodifestivalen 2019. Elle B, som jobbat för Katy Perry i 10 år som lead singer med låten LION producerade Henric tillsammans med Elle. Pågående projekt hela tiden. Mer info finns på vår sida WoodHouse Produktions som är musikproduktionsbolaget.

Viktor Nilsson

 Account Manager

  • Grey LinkedIn Icon

Account Manager Viktor är en ung, ambitiös och driven person med känsla för människor och musik. Han har sedan unga dar hållit på med musik, och spelar därav flera instrument samt producerar musik. I hans bagage finns allt från musikproducent, startup-företag vid 16 års ålder, ett framgångsrikt UF-företag och arbete inom restaurang- och servicebranschen. Som säljare på SkrivEnHit är Viktor den som tar kontakt med er, men finns även med under eventet och hjälper till med musikproduktionen.

Johan Östberg

Entertainer / Producent

  • Grey LinkedIn Icon

Entertainern Johan Östberg slog igenom i Tv-programmet Fame Factoryy 2004 där han blev tittarnas favorit. Därefter har han jobbat för Svt i olika produktioner b. la. som programledare i Boom Shakalack. Förutom artist jobbar Johan som producent och står bakom en del kända låtar b. la. hiten ”Super sommarhjälte” från Sommarlov. Han har ett brinnande intresse för barn och ungdomar och vill inspirera alla att våga tro på sig själv.    

 
 
AFFÄRSIDÉ

SKRIV EN HIT levererar värdeskapande upplevelser till företag genom egna kund anpassade aktiviteter.
Inspirerade av musiken delar vi med oss av vår erfarenhet, livsstil och passion.

VISON

SKRIV EN HIT skall vara det bolag som bäst engagerar och inspirerar människor och organisationer till att förstå och nå sin fulla potential som människa och individ i ett större sammanhang.

MISSION

SKRIV EN HIT finns för att få individer att utvecklas och våga mer.
Företag och organisationer behöver lojala medarbetare och partners som både trivs och respekterar varandra.

©2020 SkrivEnHit

Skapat av WoodHouse Productions AB

  • Facebook
  • Instagram